Creëer uw digitale smart home met KNX Virtual

Bent u nog niet zo goed vertrouwd met de KNX technologie? Wilt u routines leren programmeren en ontdekken hoe u apparaten aan elkaar koppelt met de ETS-software ? Dankzij KNX Virtual gaat u in amper een paar klikken aan de slag met KNX!

Wat is KNX Virtual?

KNX Virtual is een Windows-gebaseerde toepassing die een KNX apparaat simuleert. 

Voor deze tool hoeft u niet te investeren in hardware (zoals voeding, USB- of IP-interface, KNX apparaten), aangezien u de ETS-software uitprobeert met virtuele apparaten. 

Dankzij KNX Virtual leert u de KNX technologie kennen en kunt u gratis een gesimuleerde KNX installatie op poten zetten. Verschillende apparaten toevoegen in uw digitale smart home (lichtschakelaars, temperatuurregeling, aanwezigheids- en bewegingssensoren ...), routines ontwikkelen ... het kan allemaal. 

Met KNX Virtual krijgt u de basisprincipes onder de knie en bouwt u voldoende zelfvertrouwen op om met uw eerste echte KNX project aan de slag te gaan.

Hoe download ik KNX Virtual?

U kunt KNX Virtual eenvoudig downloaden via uw MyKNX account. Ga gewoon naar onze webshop en stop KNX Virtual in uw winkelmandje. U hoeft niet te betalen voor deze 'bestelling' en ontvangt nadien een e-mail met een link om de tool te downloaden.

Training met KNX

We hebben we een brede waaier aan opleidingen klaarstaan voor wie nog niet met de KNX technologie heeft gewerkt. Zo geraakt u snel vertrouwd met de mogelijkheden van onze software.

Eigen Account

Creëer uw MyKNX account en krijg toegang tot onze software, online cursussen, KNX Virtual en meer. 

eCampus

Leer stapsgewijs de  basis van KNX in onze online eCampus .

KNX Virtual

Test uw kennis en simuleer een virtuele Smart Home met KNX Virtual.

Veelgestelde vragen

Vragen over KNX Virtual? Lees onze FAQ op ons supportplatform.

KNX Virtual webinars

Kom meer te weten over KNX Virtual. Bekijk onze webinars!

Een volledige lijst van de webinars vindt je hier