Standaardfilosofie

KNX is erkend als internationale (ISO/IEC 14543-3), Europese (CENELEC EN 50090 en EN ISO 22510) en Chinese standaard (GB/T 20965). We kunnen dus stellen dat KNX toekomstbestendig is. KNX-producten van verschillende fabrikanten kunnen worden gecombineerd – het KNX-handelsmerk garandeert de interworking en interoperabiliteit van alle producten. Bijgevolg is KNX de enige open standaard ter wereld voor de regeling in zowel commerciële als residentiële gebouwen.

Een internationale community

Door lid te worden van KNX wordt u onderdeel van een opwindende community van honderden fabrikanten van over de hele wereld, maar ook van geaccrediteerde testlabo's, opleidingscentra, gecertificeerde systeemintegrators, wetenschappelijke partners, nationale groepen, gebruikersclubs, ... Via onze werkgroepen kunt u ervaringen uitwisselen en kennis verwerven met andere KNX-leden.

Source: eelectron - http://www.eelectron.com/

Nieuwe markten verkennen

KNX is de toonaangevende standaard in woning- en gebouwautomatiseringstechnieken. Enkel KNX-leden mogen gecertificeerde apparaten ontwikkelen. U geniet van het handelsmerk en de internationale zichtbaarheid van het KNX-merk.

Toegang tot de KNX-knowhow

Dankzij de nieuwste KNX-specificaties ligt onze technologie binnen handbereik. De KNX-standaard begeleidt u langs alle onderwerpen die verband houden met de KNX-ontwikkeling, van systeemfuncties over profielen en certificeringsregels tot testvereisten.

De KNX-technologie verbeteren

U kunt de toekomst van woning- en gebouwautomatisering mee helpen vormgeven. Door deel te nemen aan werkgroepen en taakgroepen kunt u beslissingen beïnvloeden en onze technologie verbeteren.

Word lid als fabrikant

Sluit u aan bij onze internationale community van deelnemende bedrijven en ontwikkel gecertificeerde KNX-producten, ontvang technische support en help mee om onze standaard te verbeteren.