Ontdek de voordelen van de KNX-technologie

KNX herschrijft de toekomst van gebouwenautomatisering. Onze open globale standaard biedt een breed gamma aan opties om uw gebouw te regelen en te automatiseren. Moeiteloos en energiezuinig.

Meer flexibiliteit

Uw gebouw verandert niet, maar de behoeften van uw organisatie wel. KNX is een open en flexibel systeem zodat u uw integratie-instellingen op elk moment kunt uitbreiden en bijwerken.

Een veilig systeem voor iedereen

KNX staat in voor de veiligheid van zowel uw gebouw als de mensen erin. Rookmelders, een alarmsysteem en bewegingssensoren die verdachte bewegingen opmerken, zijn slechts enkele maatregelen om uw gebouw te beveiligen.

Energiezuinigheid

U wilt uw onderhoudskosten aanzienlijk verlagen? Automatiseer uw gebouw. KNX zorgt ervoor dat uw energieverbruik voor verlichting, zonnewering, verwarming, ventilatie en airconditioning daalt, zonder dat u aan comfort hoeft in te boeten.

Hoge mate van comfort

In slechts enkele klikken creëert u de instelling die u wenst. Valt de avond? Sluit de jaloezieën automatisch. Slecht weer? Pas de verlichting en temperatuur automatisch aan. De KNX-technologie volgt uw ritme, niet andersom.

Vrijheid van ontwerp

Met KNX staat u aan het roer. Kies welke materialen en apparaten u wilt gebruiken om de functies te creëren die uw gebouw nodig heeft. Word de architect van uw automatiseringssysteem en ontwerp uw eigen concept tot in het kleinste detail.