Wat is ETS5 Professional?

ETS is een compleet nieuwe generatie slimme automatiseringssoftware. ETS staat voor Engineering Tool Software. Het is een onafhankelijk configuratiesoftwareprogramma van de fabrikant voor het ontwerpen en configureren van intelligente huis- en gebouwbeheerinstallaties met het KNX-systeem. ETS is een software die draait op Windows©-platformgebaseerde computers.

Met één ETS5 Professional kunnen oplossingen worden samengesteld voor alle toepassingsgebieden waarvoor KNX-gecertificeerde producten beschikbaar zijn. Op die manier versterkt het gebruik van ETS5 Professional uw bedrijf - niet alleen technologisch, maar vooral ook commercieel.

ETS Versions

ETS5 Professional

De krachtige software voor uw professionele carrière. ETS5 Professional biedt alle benodigde functionaliteiten om uw huis- of gebouwenbeheerproject van begin tot eind te realiseren.

Prijs: € 1000

ETS5 Lite

Dezelfde software, beperkt tot kleine projecten met maximaal 20 apparaten. ETS5 Lite is de software die u nodig heeft voor kleine thuisprojecten of voor trainingsdoeleinden.

Prijs: € 200

ETS5 Supplementary

Bezit u al een ETS5 Professional en heeft u een extra licentie nodig voor uw bedrijf? ETS5 Aanvullend is precies dezelfde software, maar tegen een veel lagere prijs voor professionele ETS5-eigenaren (max. 2 ETS Supplementary per ETS Professional licentie).

Prijs: € 150

ETS5 Demo

Wilt u ontdekken waar ETS5 over gaat? U kunt de gratis versie downloaden en projecten maken met maximaal 5 producten.

Prijs: gratis

ETS5 Professional-   functies


  • Gegarandeerde compatibiliteit van de ETS software met de KNX-standaard.
  • Alle productdatabanken met gecertificeerde producten van alle KNX-fabrikanten kunnen in ETS worden geïmporteerd.
  • Over de hele wereld wordt voor elk KNX-project en bij elk gecertificeerde KNX-apparaat dezelfde ETS-tool gebruikt. Bijgevolg is een betrouwbare gegevensuitwisseling gegarandeerd.
  • ETS5 Professional kan worden gebruikt voor projecten van alle groottes.