18. Sep 2023

Meer KNX-innovaties, meer KNX-kennis en meer netwerk-mogelijkheden: KNXperience 2023 keert terug als een uitgebreide editie!

Meer KNX-innovaties, meer KNX-kennis en meer netwerk-mogelijkheden: KNXperience 2023 keert terug als een uitgebreide editie!
Meer KNX-innovaties, meer KNX-kennis en meer netwerk-mogelijkheden: KNXperience 2023 keert terug als een uitgebreide editie!

Ontmoet KNX en KNX-leden om de nieuwste KNX-oplossingen te ontdekken

Het succesverhaal gaat verder: KNXperience, 's werelds belangrijkste online vakbeurs en conferentie voor slim leven, keert voor de derde keer terug om de nieuwste innovaties uit het KNX-universum te presenteren. En dankzij de uitbreiding naar vier evenementendagen, elk met een eigen thema, biedt het deelnemers meer ruimte en meer tijd dan ooit om de nieuwste KNX-oplossingen voor slim wonen te ontdekken en in contact te komen met topsprekers en KNX-experts. KNXperience vindt plaats als een volwaardig digitaal evenement op 26 en 27 september en op 4 en 11 oktober. Registraties zijn gratis en kunnen worden gedaan op https://knxperience.knx.org

KNXperience 2023 legt de focus op de belangrijkste onderwerpen uit de wereld van KNX. Van duurzaamheid en energie-efficiëntie (26 september) tot de nieuwste KNX-producten (27 september), KNX IoT en Connectivity (4 oktober) en KNX Secure (11 oktober) – deelnemers krijgen diepgaande inzichten in de populairste KNX-trends. Op elke congresdag delen spraakmakende sprekers hun expertise in opwindende presentaties. KNX-leden presenteren hun nieuwste KNX-ontwikkelingen, -oplossingen en -diensten op een groot aantal digitale beursstands en een speciaal slim matchingssysteem tilt het netwerken van de KNX-community naar een nieuw niveau.

Klik gewoon: Bezoek stands zoals op echte beurzen

Naast het uitgebreide conferentieprogramma is het hart van KNXperience de digitale beurshal. Virtuele beursstands met echte experts uit de industrie wachten op de deelnemers en hun vragen. Het starten van één-op-één gesprekken is net zo eenvoudig als het verkrijgen van informatie uit de eerste hand over de gepresenteerde KNX-oplossingen en -diensten of het deelnemen aan rondetafelsessies: alle interacties en activiteiten verlopen over het algemeen via pc, smartphone of tablet, ongeacht waar de deelnemers zich bevinden. Deze stands zullen gedurende de hele KNXperience open zijn.

Netwerken op een nieuw niveau

De KNXperience is niet alleen de juiste plek om op de hoogte te blijven van de nieuwste KNX-ontwikkelingen. Bovendien heeft de populaire online vakbeurs en conferentie georganiseerd door KNX Association zich gevestigd als het centrale netwerkplatform voor de wereldwijde KNX-community. Met een speciale netwerkruimte biedt het onbeperkte mogelijkheden om ideeën uit te wisselen, nieuwe contacten te leggen en de beste partners te vinden voor de realisatie van nieuwe KNX-projecten. Hiervoor verbindt een slim matchingssysteem deelnemers aan KNXperience met andere professionals op basis van hun interesses en garandeert dat ze hun waardevolle tijd besteden aan de meest zinvolle interacties.

Registreer nu!

KNXperience 2023 staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in smart home- en smart building-oplossingen. De registratie op https://knxperience.knx.org is gratis en gaat samen met een exclusieve 40% korting op de ETS6 Pro-licentie of een kans om een gratis ETS-licentie te winnen. Tijdens het KNX-evenement van dit jaar zullen er ook veel extra mogelijkheden zijn voor deelnemers om gratis ETS-licenties en Amazon-vouchers te winnen.

Social Share:

  • Highlights