17. Sep 2023

Volg MDT naar de duistere kant

Volg MDT naar de duistere kant
Volg MDT naar de duistere kant

Volg MDT naar de duistere kant

Het Melkwegstelsel is in rep en roer: MDT heeft zich tot de duistere kant gekeerd. De ontwikkelings-, productmanagement- en productieafdelingen van de toonaangevende fabrikant van KNX-producten hebben maandenlang samengezworen op een geheime locatie in het Rijnland, Duitsland om deze herfst een reeks donkere drukknoppen naar KNX-fans te sturen.

Voor dit doel heeft MDT de TOP-producten uit het assortiment 55 geselecteerd, omdat er een breed scala aan betrouwbare functies nodig is voor de missie "Smart in black". De MDT helden van het zwarte drukknopgamma zijn onder andere de MDT Drukknop Smart 55 met zijn actieve kleurendisplay, de MDT Drukknop Light met innovatieve groepsbediening en de MDT Bewegingsmelder / Automatische schakelaar 55 met bewegingsrichting-herkenning. Elk individueel product heeft de welbekende verscheidenheid aan functies in zwart waarmee KNX-fans vertrouwd zijn.

De helden van de nieuwe, zwarte MDT drukknopreeks kunnen nu besteld worden, in prijs identiek aan de vergelijkbare witte reeks. De keuze voor de reeks is dus een esthetische designkeuze zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. De nieuw te leveren MDT reeks van zwarte drukknoppen sluit perfect aan op de schakelaarprogramma's van toonaangevende schakelaarfabrikanten.

Ontdek meer

Social Share:

  • Highlights