12. Sep 2023

KNX Hackathon finalisten genomineerd

KNX Hackathon finalisten genomineerd
KNX Hackathon finalisten genomineerd

Eerder dit jaar kreeg de KNX Community de kans om hun projecten in te zenden voor de KNX Hackathon. KNX Hackathon 2023 richt zich op duurzaamheid, met als doel mensen te motiveren om ideeën te creëren voor een duurzamere wereld. Inzendingen moesten laten zien hoe KNX kan worden gebruikt om oplossingen te creëren voor slimme huizen die het leven van mensen verbeteren en de planeet positief beïnvloeden, waardoor samenlevingen duurzamer worden.

Verschillende teams verzamelden om de energie-efficiëntie te verhogen en de ecologische voetafdruk te verminderen met KNX smart home en building oplossingen. De criteria voor het kiezen van de 5 finalisten was gebaseerd op hoe KNX oplossingen of KNX projecten helpen om het energieverbruik en de CO2-voetafdruk te verminderen.

Alle finalisten krijgen de kans om uit te leggen hoe hun oplossing of project bijdraagt tot een duurzamere wereld. De 5 finalisten zijn:

Meer uitgebreide case artikels zullen binnenkort verschijnen voor alle finalisten. Zorg ervoor dat u de presentaties van hun projecten niet mist op 26 september, 12:20 CEST tijdens KNXperience 2023, onze online beurs en conferentie.

Social Share:

  • Highlights