03. Sep 2023

Bezoek ons op KNXperience 2023

Bezoek ons op KNXperience 2023
Bezoek ons op KNXperience 2023

KNXperience keert voor de 3de keer terug om de laatste innovaties van KNX Association en onze KNX Members te presenteren. Onze tweejaarlijkse online beurs en conferentie voor slim wonen zal nu verspreid zijn over 4 dagen in september en oktober, met elke dag een uniek thema met gewaardeerde sprekers, naast een groot aantal digitale beursstands die de nieuwste KNX-ontwikkelingen en -oplossingen tonen. Registreer nu en krijg een exclusieve korting van 40% op de ETS6 Pro licentie of maak kans op een gratis ETS licentie.

Onthoud deze data!

Markeer je agenda en kom naar deze dagen om meer te leren over elk topic:

 • 26 september: Duurzaamheid & Energie-efficiëntie (inclusief KNX Hackathon finalistenpresentaties)
 • 27 september: Nieuwste KNX producten en nieuws
 • 4 oktober: KNX IoT en connectiviteit
 • 11 oktober: KNX Secure

Ontmoet KNX en KNX Leden om de laatste KNX oplossingen te ontdekken

Eén van de centrale zones van KNXperience is de expositiehal waar KNX Association en KNX Members een stand zullen hebben. 

Deze standen zullen de hele KNXperience open zijn om de nieuwste KNX ontwikkelingen en KNX producten en diensten te tonen. 

Vertegenwoordigers zullen beschikbaar zijn op specifieke dagen om u te voorzien van persoonlijke informatie en om al uw vragen te beantwoorden.

Met een uitgebreid 4-daags conferentieprogramma biedt KNXperience de deelnemers een waaier aan mogelijkheden om de laatste innovaties uit de hele KNX-wereld te ervaren: van talrijke showcases van de nieuwste KNX-producten en oplossingen tot het delen van kennis, netwerken en nog veel meer. Grijp deze waardevolle kans om inzichten te verwerven en live antwoorden te krijgen op uw vragen.

Netwerk met gelijkgestemde professionals en neem deel aan themadiscussies

KNXperience biedt de perfecte gelegenheid om te netwerken met andere professionals op basis van interesse. Door gebruik te maken van een slim matchingsysteem wordt uw kostbare tijd geoptimaliseerd voor zinvolle interacties. Bovendien kunt u deelnemen aan rondetafelsessies rond de thema's van uw voorkeur en uw meningen en inzichten delen, zodat u nog meer betrokken bent bij de onderwerpen die u het meest interesseren.

Een interactieve en unieke ervaring over slim wonen

Registreer gratis en neem deel aan KNXperience om te profiteren van:

 • Exclusieve 40% korting op de ETS6 Pro Cloud licentie
 • Talloze kansen om gratis ETS licenties en Amazon vouchers te winnen tijdens het evenement. 
 • Audio- en videochat met vertegenwoordigers van KNX en zijn exposanten
 • Live conferentieprogramma's met vragen en interactie met de sprekers
 • Netwerken en interactie met gelijkgestemde professionals
 • Virtuele standbezoeken zonder het gedoe van reizen
 • Rondetafelgesprekken over specifieke onderwerpen met boeiende en productieve gesprekken

KNXperience 2023 staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in slimme woningen en gebouwoplossingen. We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten! Ga voor meer informatie en registratie naar https://knxperience.knx.org

Social Share:

 • Highlights